Terraz

Ivana nakupuje oblečení v sekáčích, ráda fotí a pořád někde lítá, Martin zase přečte kolem 40 knih ročně a rád se hrabe v číslech. Začátek firmy Terraz se zrodil v jejich hlavách dříve, než se staly superpotraviny častými tématy v oblasti gastronomie a zdravé výživy. Znají se od střední školy a spojovala je vášeň pro dobré jídlo. Zájem o cvrčky odstartovala společná vysokoškolská přednáška na téma „hmyz a jejich budoucnost ve výživě.“

„Rozběhli jsme se do zverimexu, koupili jich pár na vyzkoušení. Byla z toho vtipná noc s mnoha cvrčky, kteří skákali všude po bytě. Byl to ale taky moment, kdy jsme se do cvrčků zamilovali a chtěli jsme o nich vědět víc.“

Rozhodli se tak, že chtějí být mezi prvními, kteří lidem ukážou nové možnosti. Zakomponovali superpotraviny do oblíbených těstovin. Jedná se tak o revoluční způsob, jak z přílohy vytvářet plnohodnotné jídlo plné chuti a živin.

 

Udržitelný protein budoucnosti

Terraz posouvá těstoviny na zcela nový level. Jsou totiž plné bílkovin, železa, vápníku, antioxidantů a dalších zdraví prospěšných vitamínů a minerálů. Navíc díky inovativním a udržitelným ingrediencím a recyklovatelným obalům jsou ekologickou těstovinovou volbou číslo jedna.

 

Produkty Terraz

Cvrčkové Tagliatelle s červenou čočkou obsahují plno bílkovin, aminokyselin, vitamínu B12, železa a dalších minerálů a živin. Zkrátka kombinace cvrčků a červené čočky je záruka zdravé kvality. Kvalitní semolina zanechá těstovinovou strukturu. Uvařeno máte po šesti minutách a díky jemně oříškové chuti se skvěle hodí ke krémovým omáčkám.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz