Doprava zdarma při nákupu nad 500 Kč. Skrýt

Skip to content
GRIG – Superpotravina budoucnostiGRIG – Superpotravina budoucnosti
  • Menu
  • Domů
  • E-shop
  • Proč hmyz?
  • O nás
  • Blog
  • Kontakt
  • Košík

    Žádné produkty v košíku.

Náš blog

Domů / Blog
Hmyz novým zdrojem proteinu

Ať už běháte nebo chodíte do posilovny, čím více zvyšujete svoji fyzickou kondici, vaše tělo...

07
Úno
20 důvodů proč jíst cvrčky

Všichni jednou budeme jíst cvrčky. Proč? ...

04
Úno
Pojídání hmyzu – alternativa tradičního konzumu masa

Jedlý hmyz začíná být pomalu ale jistě stále častější záležitostí v západní Evropě. S hmyzími produkty...

29
Říj
Krátká historie konzumace hmyzu

Konzumace hmyzu není pouhým módním výstřelkem dnešní doby, ale je přítomná již od pravěku a...

29
Říj
Chrousti – taková neobyčejná cháska…

Chrousti tvoří podčeleď (Melolonthinae) v čeledi vrubounovitých (Scarabaeidae). Jedná se o početnou skupinu hmyzu. Podle šíře...

13
Říj
Budoucnost hmyzu

Masný průmysl je v posledních letech hojně kritizován kvůli zanedbávání kvality života hospodářských zvířat, a...

02
Srp
Hmyz bude jídlo budoucnosti !

Začněme fakty, které známe. K dnešnímu dni je na světě více než 7,7 miliardy lidí....

25
Lis
Potraviny z cvrččí mouky

V současné době jsou hmyzí potraviny na vzestupu především ve vyspělích zemích západní Evropy. Dnes...

18
Lis
kobylky
Budeme jíst všichni hmyz? Vypadá to tak…

Dokážete si představit, že byste jedli jako hlavní složku potravy hmyz?Budeme jíst všichni hmyz? Vypadá...

04
Lis
kobylky
Jak může jedlý hmyz prospívat zdraví ?

V současné době po celém světě konzumuje hmyz více jak 2 miliardy lidí. (podle zprávy...

04
Lis
  • 1
  • 2
O nás

Grig - společná fotografie

Jsme tým mladých lidí a od roku 2017 se dennodenně zabýváme řešením globální krize v potravinářství. Poslední dva roky jsme strávili vývojem světově prvního suplementu na bázi hmyzí složky a v budoucnu plánujeme mnohem více! V rámci spolupráce s Mendelovou univerzitou v Brně jsme ve hmyzu objevili skrytý potenciál zasahující téměř do všech průmyslových odvětví a chceme ho světu představit jako nejlepší alternativu zdroje potravy pro celou planetu.

Nejnovější příspěvky
  • 07
    Úno
    Hmyz novým zdrojem proteinu
  • 04
    Úno
    20 důvodů proč jíst cvrčky
  • 29
    Říj
    Pojídání hmyzu – alternativa tradičního konzumu masa
  • 29
    Říj
    Krátká historie konzumace hmyzu
  • 13
    Říj
    Chrousti – taková neobyčejná cháska…
Poslední recenze
    Štítky ke článku
    benefity jedlý hmyz bílkoviny bílkoviny hmyz cvrčci entomofágie hmyz hmyz je zdravý hmyz k jídlu hmyz mírní obezitu hmyz potenciál jedlý hmyz jídlo jídlo budoucnosti jíst hmyz konzumace hmyzu konzumovaný hmyz kvalitní bílkovina nakrmit lidstvo pojídání hmyzu potrava budoucnosti
    Navigace
    • Domů
    • E-shop
    • Proč hmyz?
    • O nás
    • Blog
    • Kontakt
    Kontakt
    • grig@grig.cz
    • 732 854 316
    • GRIG s.r.o.
    • Svatopluka Čecha 2672/100,
    • Královo Pole, 612 00 Brno

    Obchodní podmínky

    Zásady ochrany osobních údajů

    Produkty
    • Proteinové Cvrččí chipsy - Classic 59 Kč
    • Proteinové Cvrččí chipsy –
      Chilli
      59 Kč
    • Proteinové Cvrččí chipsy – Česnek 59 Kč
    • Malý Grig balíček 329 Kč
    Newsletter
    Nenechte si utéct žádnou naši novinku!
    • Domů
    • E-shop
    • Proč hmyz?
    • O nás
    • Blog
    • Kontakt
    Copyright 2021 ©
    • Domů
    • E-shop
    • Proč hmyz?
    • O nás
    • Blog
    • Kontakt

    Přihlášení

    Zapomněli jste heslo?