Crunchy Worms

Zakladatelé Crunchy Worm Jakub a Milan se hmyzu věnují už od roku 2014, kdy si začali poprvé pohrávat s myšlenkou využití této netradiční suroviny v rámci představení exotických potravin ve svém cestovatelské restauraci Klub cestovatelů v Brně. Jejich Hmyzí večery si získaly velký obdiv a zájem širokého okolí a tak se zakladatelé rozhodli dát celému projektu pevnou tvář a založili projekt Hmyzí kuchyně. 
 
Společně své recepty pilovali k dokonalosti i v rámci každoroční účasti na Extreme Food festivalech a úzké spolupráci s Mendelovou univerzitou. Vydali též první hmyzí kuchařku „Hmyz na talíři“ kde kromě receptů s hmyzem shrnují informace od předních českých vědců zabývajících entomofágií. To vše v roce 2022 vedlo k založení Crunchy Worm a jejímu rychlému vstupu na český trh, kde se svými křupavými červíky získávají obdiv široké veřejnosti.
 
 

Cena

499500
1499500
1 položek celkem
Kniha hmyz na taliri kucharka
499 Kč
CV1406

Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz