Kniha Hmyz na talíři - Marie Borkovcová
Související produkty
Detailní popis produktu
Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava!
Termín entomofágie se od začátku tohoto století rozšířil do vědomí mnoha lidí. Zájem o recepty a konzumaci hmyzu stále stoupá, a toto zájmy potenciálních konzumentů vedlo k vytvoření kuchařky nazvané "Hmyz na talíři". V této knize najdete odpovědi na otázky týkající se toho, proč jíme hmyz. Představíme vám také několik teoretických informací o tom, jak lidské tělo zpracovává tento zvláštní zdroj potravy. Budeme se bavit o různých druzích hmyzu a provedeme vás na cestě kolem světa, kde se dozvíte, jak se hmyz připravuje pro vaření.
Celý autorský kolektiv přeje pěkné počtení a dobrou chuť!
Doplňkové parametry
Kategorie: | Těstoviny a tapenády |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Autor: | Marie Borkovcová, Martina Bednářová, Vladimír Fišer, Petr Ocknecht, Milan Václavík & David Švejnoha |
Jazyk vydání: | Čeština |
Počet stran: | 163 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.