Bezlepkové těstoviny s cvrččí moukou obsahují vysoký obsah bílkovin a vlákniny, skvěle nahradí maso v čase oběda. Jedná se tedy o skvělou alternativu, jak zahrnout udržitelnou bílkovinu do svého běžného jídelníčku. Skvěle si notují s různými omáčkami a směsmi. Ochutnej je v kombinaci s rajčatovo-fazolovou omáčkou. Přejeme dobrou chuť!
Ingredience
- 200-250 g cvrččích Grig těstovin
- 1 plechovka sekaných rajčat
- 1 plechovka červených fazolí
- provensálské koření
- 1 střední cibule
- 1-2 stroužky česneku
- Olivový olej
- Sůl
- Pepř
Postup
- Cvrččí těstoviny uvařte dle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě.
- Během vaření těstovin si nakrájejte nadrobno cibuli a v hlubší pánvi ji na olivovém oleji opečte.
- Po opečení přidejte červené fazole, sekaná rajčata a nechte chvíli provařit.
- Celou směs vhodně okořeňte a můžete podávat.