Poznej svět exotických zvířat v Martine!

Výjimečná prodejní výstava exotických zvířat se vrací do Martina! Tento nevšední event, věnovaný exotickým tvorům, teraristice a akvaristice, se bude konat v sobotu 2. 9. 2023 ve sportovní hale na Podháji.

event banner FB 2 verzia added information-min

Svět Exotiky otevře návštěvníkům a milovníků teraristiky, akvaristiky a exotických tvorů možnost objevit široké spektrum exotických tvorů, které nenajdete ani v běžných zoologických zahradách. Na více než 1500 m² výstavní plochy ve sportovní hale Podháj v Martině se představí více než tisíc exotických zvířat. 

Na vlastní oči budete mít možnost odhalit nové fascinující stvoření jako jsou pavouci, štíři, hadi, plazi, želvy, pralesničky, exotický a krmný hmyz, krabi, cichlidy, gupky, terčovci, neonky, bojovnice, skaláry, přísavníci, krevety a mnoho dalšího.

První ročník prodejní výstavy sklidil velký úspěch, proto se tento rok organizátoři rozhodli rozšířit nabídku o prodejce exotických ptáků. Zkušení chovatelé vám velmi rádi sdělí své znalosti a zkušenosti ohledně exotických tvorů. “Skutočný milovník zvierat miluje všetky zvieratá, to je mottom nášho podujatia. Okrem toho, že spájame našu chovateľskú komunitu, je našim cieľom tiež zlomiť predsudky o exotických zvieratách. Chceme dokázať, že to nie sú len zvieratá, ktorých sa treba báť, ale sú to nádherné tvory, ktoré majú vlastnú povahu a skutočne stojí za to ich spoznať.” sdělil Michal Pazúrik, hlavní organizátor.

Součástí akce není jen výstava zvířat ale budete mít příležitost si koupit nové druhy zvířat, získáte tak nové znalosti a objevíte Svět Exotiky. Nabídka je široká, můžete si vybrat z terarijních a akvarijních živočichů, krmiv, rostlin, chovatelských potřeb a mnohem více. Například naše produkty Grig na akci nebudou chybět!

Svět Exotiky je nezapomenutelným zážitkem nejen pro chovatele, ale také pro celé rodiny. Pro začátečníky a zvědavé návštěvníky je to ideální začátek jejich cesty do světa exotických zvířat. Získáte nové znalosti a rady od odborníků ohledně výběru vhodného druhu, péče, stravy a prostředí pro vaše nové mazlíčky. Neposledním bodem jsou i zkušenější chovatelé, kteří se mohou těšit na rozrůstající se počet prodejců a nové zajímavé druhy zvířat.

Výstava proběhne od 9:00 do 13:00 ve Sportovní hale na Podháji (Ul. Československé armády 10, Martin). Vedle exotických zvířat budete mít možnost zakoupit si různé doplňky pro terária a akvária, krmiva, rostliny a další potřeby. Vstupenky jsou k dispozici online i na místě v den akce. Více informací o události najdete na oficiální webové stránce organizátora: https://www.svetexotiky.sk nebo se můžete obrátit na organizátory prostřednictvím emailu info@svetexotiky.sk.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz