Brokofka: Tradiční Brokolicová Polévka podle Babičky

brokofka2

ilustrace: Anna Šidlíková / @anicka_sidli

Máte chuť na něco tradičního, ale zároveň chcete obohatit svůj jídelníček o moderní a výživné ingredience? Vyzkoušejte naši Brokofku – lahodnou brokolicovou polévku podle babiččina receptu, doplněnou o sušené cvrčky! Tento recept kombinuje osvědčené postupy s inovativními surovinami, které dodají vašemu tělu potřebné živiny a zároveň potěší vaše chuťové buňky.

Ingredience

Postup:

  1. Příprava základu: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a zasypeme rozmarýnem.
  2. Přidání brokolice: Po chvíli přidáme očištěné růžičky brokolice společně s vývarem a polévku přivedeme k varu.
  3. Vaření: Vaříme 10 minut, dokud nebude brokolice měkká.
  4. Mixování: Rozmixujeme vše tyčovým mixérem, dochutíme solí a kokosovým krémem.
  5. Servírování: Podáváme s posypanými sušenými cvrčky pro extra křupavost a výživovou hodnotu.

 

Výhody sušených cvrčků

Sušení cvrčci jsou skvělým zdrojem bílkovin, vitamínů a minerálů. Jsou lehce stravitelní a mají nízký obsah tuku, což je činí ideální přísadou pro zdravé vaření. Přidáním sušených cvrčků do vašich jídel můžete snadno zvýšit jejich nutriční hodnotu a přispět k udržitelnému způsobu stravování.

Zdravotní přínosy brokolice

Brokolice je bohatá na vitamíny C, K a A, vlákninu a antioxidanty, které podporují zdravý imunitní systém, zlepšují trávení a pomáhají bojovat proti volným radikálům. Pravidelná konzumace brokolice může také přispět ke snížení rizika chronických onemocnění a podporuje celkové zdraví.

Rozšiřte své kulinářské obzory s našimi hmyzími produkty

Chcete objevit další unikátní ingredience, které obohatí vaše vaření o výživné a ekologicky šetrné složky? Naše sušení červíci a kobylky jsou přesně to, co hledáte! Jsou plné bílkovin, vitamínů a minerálů, a přitom mají nízký obsah tuku. Přidáním těchto hmyzích produktů do vašich jídel můžete snadno zvýšit jejich nutriční hodnotu a zároveň podpořit udržitelný způsob stravování. Navštivte náš e-shop www.grig.cz a vyzkoušejte tyto inovativní ingredience, které dodají vašim pokrmům jedinečnou chuť a texturu. Začněte revoluci ve své kuchyni ještě dnes s našimi sušenými červíky a kobylkami!

 
 
 
 

 

 

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz