Blog o jedlém hmyzu, Strana 2

Jedlý hmyz je nebezpečný alergen!

Jedlý hmyz je stále více populární zdroj potravy po celém světě. Ačkoli mnoho lidí má obavy z konzum...

Červi jsou plní parazitů, roztočů a přenáší nemoci!

Jedlý hmyz se stává stále populárnějším zdrojem bílkovin a mnoho lidí se rozhoduje zahrnout ho do sv...

Výnosnost a budoucnost trhu s jedlým hmyzem

Miliony lidí na celém světě považují jedlý hmyz jako na základní zdroj potravy. Hmyz má vysoký ...

První hmyzí burger na trhu

Grig uvádí první hmyzí burger na trh Znáte to - pořádný šťavnatý burger s křupavými hranolkami a os...

Jak se vyrábí sušený hmyz

Dnes se podíváme na zajímavý svět sušeného hmyzu a jak se vyrábí. Sušený hmyz se v posledních letech...

Den Země

Dne 22.dubna je Den Země. Tento den nám připomíná, jak je naše planeta důležitá a jak je důleži...

Světový den vody

Světový den vody se slaví každý rok 22. března a je určen k oslavě vody a jejího významu pro naši pl...

Zmrzlina s příchutí cvrčka je k dostání od německého výrobce. Dokonce ji zdobí hmyzím posypem.

Sortiment německého výrobce zmrzliny Thomas Micolin z Rottenburgu am Neckar nedaleko Stuttgartu byl ...

Hmyz - Nový zdroj proteinu pro lezce

V posledních letech roste zájem o využití hmyzích bílkovin jako zdroje výživy pro sportovce, včetně ...

Propolis: o co se jedná a proč by zaručeně neměl chybět v každé domácnosti

Možná jste již o propolisu slyšeli, ale nikdy si nezjišťovali, k čemu je vlastně dobrý a jak vá...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz